Parkeren met je mobiel

 

parking-1428177_960_720

Parkeren met je mobiel, het kan tegenwoordig. Maar is het wel veilig? Het lange antwoord is nee het korte antwoord is ja. Betalen met je mobiel om te parkeren is in ieder geval wel erg makkelijk. Als het gaat om de veiligheid dan kun je stellen dat het net zo veilig of onveilig is als al je andere betaalverkeer dat je regelt via je mobiel.

In andere woorden, het zal nooit waterdicht zijn. Maar, er zijn zeer veel grote partijen die er baat bij hebben dat deze vorm om te betalen voor het parkeren veilig, makkelijk en effectief gebeurd. Ook al zijn er altijd mensen die hier misbruik van proberen te maken worden de veiligheidsmaatregelen altijd scherp bijgehouden.

Daar komt bij dat ook jij je verantwoordelijkheid moet nemen. Pas je op met wat je allemaal installeert op je mobiel. Sommige software is schadelijk en kan gebruikt worden om je telefoon te hacken. Er zijn natuurlijk zeer veel manieren om te parkeren met je mobiel. Het kan geen kwaad om eens goed in de gaten te houden welke het populairst zijn en welke apps een goede reputatie hebben.

Het kan verstandig zijn om een app te nemen van een gerenomeerde instantie. Als jezelf goed oplet en je gebruik maakt van betrouwbare apps dan is parkeren met je mobiel een ideale oplossing. Je hoeft in ieder geval niet langer een berg kleingeld mee te zeulen en je zult daarom ook niet gauw om een parkeerplaats verlegen zitten. Ga jij ook het parkeren betalen met je mobiel of is het niks voor jou?